FC St. Pauli - SG Altona 22:15 (11:7)

Heimspiel am Samstag, den 25.01.2020 I in der Buda Hölle

Das kommt mir dänisch vor

Es folgt der Bericht unseres Spiels gegen das altdänische Dorf Altona:

Lørdag tog vi imod vores naboer fra Altona til en vigtig kamp i bundstriden i Oberliga Slesvig-Holsten/Hamborg. Et stort fremmøde og tulipaner i omklædningsrummet satte stemningen til en livlig kamp. Vi startede med et par forsømmelser i forsvaret, men kunne så stå mere sikkert og score på vores chancer. Efter nogle udvisninger og straffekast til Altona stod det 11:7 til halvlegen.

Efter pausen formåede vi at forvirre vores modstandere med en 5:1-dækning, stjæle et par bolde og dermed score lette mål. I sidste ende udbyggede vi føringen og vandt sikkert med 22:15.

Første prioritet er fortsat overlevelsen i rækken og vi vil også mod Altenholz i Buda yde vores bedste. Vi håber, at vores fantastiske håndboldafdeling fortsat understøtter os og vi vil kæmpe indtil det allersidste.